El passat 17 de juny de 2022 FINCAS SAN ANDRES, amb motiu de la Festa Patronal del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida (CAFBL), vàrem ser reconeguts públicament amb un guardó especial pels 25 anys de vocació de servei professional envers els nostres clients,  des de la garantia que suposa una col·legiació reconeguda per l’Administració autonòmica d’habitatge.   

Però …què fem els administradors per a l’economia de mercat i la societat ? Ara us ho diem ras i curt  …

Prestem serveis d’administració i assessorament, de manera habitual, continuada i retribuïda, tant gestionant comunitats de veïns com administrant eficientment els lloguers dels nostres clients.  

Som, doncs, professionals especialitzats en el sector immobiliari i experts en el coneixement i aplicació de la legislació jurídica, laboral i administrativa de la propietat immobiliària,  desenvolupant una activitat de gran valor socioeconòmic que afecta, de forma directa, positiva, pràctica i quotidiana, a la vida dels ciutadans.

Un administrador de finques, reconegut i tutelat pel seu col·legi, permet als propietaris estar tranquils i tenir la confiança que la seva propietat sempre estarà en bones mans.

Així doncs, ja veieu que el nostre exercici professional comporta una gran responsabilitat i exigeix un elevat nivell de coneixements i unes qualitats personals que la converteixen en una de les professions més difícils que existeixen i sí…moltes vegades no prou reconeguda. 

Però, permeteu-nos dir vos les cinc raons per les quals les sis famílies andreuenques que avui formen FINCAS SAN ANDRES,  vàrem triar aquell llunyà 1997 per la col·legiació i el sotmetiment als protocols d’ètica, transparència, honradesa, eficàcia i deontologia del CAFBL. 

1º) perquè ens apassiona gestionar immobles amb criteris professionals, essent ben conscients del seu valor com a bé d’inversió i estalvi, i en molts casos com a llegat familiar.

 

2º) perquè ens sentim amb el lideratge necessari per a mediar i solucionar conflictes entre els veïns d’una comunitats de propietaris, així com entre els arrendadors i els seus llogaters.

 

3º) perquè creiem en la llei com la guia que ens permet evitar litigis.

 

4º) perquè sabem com conservar les propietats, ocupant-nos del manteniment de les finques per a millorar la seva rendibilitat

 

5º) perquè gestionant eficientment el lloguer, sota el control i empara de  l’Incasol, GARANTIM LA BONA SORT de tots els contractes que formalitzem, assegurant cada mes el cobrament i vetllant any rere any per l’actualització de les rendes.

 

I ara que ja saps que pot fer un Administrador de Finques amb 25 anys de passió immobiliària, ens confies el teu patrimoni per a garantir els teus estalvis i assegurar un llegat als teus fills?

 

Miguel Angel ROMERO POLANCO
Administrador de Finques col·legiat des de 1997
AICAT 1436  ( Agent Immobiliari Registrat Gencat )
Gerent de FINCAS SAN ANDRES