T’has decidit. Vols vendre casa teva!. Sembla que si tanta gent vol comprar habitatges hauria de ser senzill vendre el teu, no?

Entenem que vols vendre’l ràpid. I caldrà conèixer els preus de tancament… no els de oïda.

Et caldrà fer-ne una promoció adequada: fotos, portals, cartells,  visites, preparar el pis per quan vinguin a veure’l… “una feinada, però amb molta dedicació me’n puc sortir”, pot ser que pensis.

Quant val casa meva? Segur que t’ho estàs preguntant.

No és fàcil. De fet, és un dels aspectes més difícils del procés de venda i amb el que cal tenir molta cura perquè t’hi estàs jugant els diners.

Si alguna cosa sabem a APIALIA, després de tots aquests anys dedicats a vendre immobles, és que no pots fixar el preu de venda guiant-te pel que necessites.  

El valor de mercat del teu habitatge el determina la quantitat que el mercat n’està disposat a pagar just en el moment en què tu desitges vendre’l.

I entenem que vols que tot el procés de venda vagi rodat, sense córrer cap risc ni incomplir cap normativa que pugui truncar l’operació o que et comporti problemes més greus. Déu n’hi do!. Això ja es complica.

Per què hi ha qui diu que no cal un agent immobiliari per vendre el teu pis?”.

Què pots esperar d’un API COLEGIAT inscrit a  APIALIA?

  • Que coneixerà al detall la normativa i els protocols comercials.
  • Que actuarà amb rigor, transparència i confidencialitat.
  • Que vetllarà pels teus interessos econòmics
  • Que t’ajudarà a trobar el millor preu d’oferta de l’habitatge
  • Que comercialitzarà la teva llar de manera que arribi fins al màxim nombre de clients.
  • Que t’aportarà tranquil·litat durant el procés de venda de l’habitatge.

En definitiva, farem el que sabem fer: vendre pisos de manera professional !!

Ha arribat l’hora. VULL VENDRE

  • Quan vulguis vendre el teu pis o casa, deixa-ho en mans d’un agent immobiliari APIALIA. Ell et garantirà seguretat, professionalitat i coneix el que cal fer per vendre el teu pis ràpid, al preu més alt possible i sense riscos innecessaris. 

Tots els agents que formem part d’APIALIA som API col·legiats, estem degudament inscrits al Registre AICAT  i disposem d’una forta assegurança de RC i de caució.

Un API col·legiat es compromet a respectar un codi ètic rigorós i segueix un programa de formació continuada  per a millorar com a professional.  

I no només això, a APIALIA som experts en el mercat local i col·laborem en els encàrrecs de venda en exclusiva de les propietats i els compartim, gestionant els immobles de manera conjunta.

L’EXCLUSIVA COMPARTIDA. Un exèrcit de professionals venent el teu pis

No cal que parlem de pisos. Pensa en qualsevol objecte que tinguis per casa i que vulguis vendre. Un televisor, per exemple. Com creus que seria més senzill vendre’l?: dient-li a una persona que ven  televisors o a 20 professionals formats per vendre’n i amb 20 botigues on hi entra gent buscant televisors?

Els agents APIALIA creiem en la segona opció i per això treballem amb l’exclusiva compartida.

Com funciona?

Quan tu, com a propietari, signes un contracte d’exclusiva compartida amb una agència d’APIALIA, només tens relació directa i personal amb aquest API, però, de fet, el pis es podrà vendre des de qualsevol de les 350 immobiliàries d’APIALIA, les quals estan permanentment connectades per mitjà d’un sistema en línia.

I sense sobre cost per a tu!!

Quin és el resultat?

Un únic interlocutor que et representa i que vetlla pels teus interessos i moltes agències  treballant alhora per a tu. Multiplica exponencialment les possibilitats de venda i redueix el temps que es necessita per vendre la propietat.

I ara ja ho saps!

Un API de barri es qui millor coneix el Mercat i t’aconsellarà què és el que més et convé

Multiplica les opcions de vendre el teu pis més ràpid i al millor preu possible. Amb APIALIA, menys és més.