Nos preocupa tu privacidad En pisos.com utilizamos cookies propias y de terceros para dar un servicio satisfactorio mediante cookies técnicas, de personalización y para fines analíticos. pulsa AQUÍ para más información. Puedes aceptar todas las cookis pulsando el botón "aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando
Aceptar Rechazar todas Configurar

RESUM IMMOBILIARI 2023 I EXPECTATIVES 2024 PER FINCAS SAN ANDRES

 

Arranquem l’any havent pogut viure el 2023 com a privilegiats testimonis d’un mercat immobiliari dinàmic al nostre estimat barri, caracteritzat per un creixement substancial en els preus de compravenda i lloguer, superant fins i tot la mitjana de Barcelona.

 

Comencem amb la venda! L’increment d’un 3,5% en aquests preus reflecteix una fortalesa inusual, impulsada per millores en infraestructures i la finalització de projectes de renovació urbana, que han posat en relleu les virtuts del nostre estimat poble.

 

D'acord amb les dades que hem recopilat de les 277 intervencions professionals que hem gestionat, la venda d'immobles a Sant Andreu ha experimentat un augment del 4% respecte a l'any anterior, amb una demanda marcada per pisos de dimensions mitjanes. Aquesta predilecció suggereix una adaptació dels immobles a les necessitats actuals dels nous andreuencs que trien el nostre poble per a crear la seva primera llar.

 

Malgrat això, per al 2024,us recomanem ser cautelosament optimistes, amb un augment previst dels preus d'entre 1% i 2%. Aquesta estimació se sustenta en l'equilibri entre oferta i demanda i l'atractiu sostingut del barri, però essent a l’hora prudent en considerar l'impacte potencial dels factors socials-econòmics globals en aquestes perspectives. Per això, hem dictaminat que el mercat de Sant Andreu demostra ser un microcosmos de la vitalitat immobiliària de Barcelona, amb una previsió d'evolució positiva per a l'any 2024

 

El mercat immobiliari andreuenc, doncs, reflecteix una composició saludable de compradors: un 86% correspon a veïns en cerca de la seva primera llar, mentre que el 14 % restant són inversors. Creiem per això, que aquesta diversitat de clients pot contribuir a una estabilitat en la demanda.

 

El preu mitjà de venda a Sant Andreu se situa en els 318.497,52 euros, amb una superfície mitjana de venda de 94,91 m² i un preu per metre quadrat de 3.338,27 euros. Aquests números no només demostren la solidesa actual del mercat andreuenc, sinó que també estableixen unes expectatives de valor sostingut per a l'any que acabem d’arrencar.

 

I pel que fa al lloguer? Sant Andreu ha evidenciat un augment significatiu que cal destacar. La superfície mitjana dels immobles en règim de lloguer ha estat de 74 m², amb un preu mitjà per metre quadrat de 13,24 euros. Això ha resultat un preu mitjà de lloguer de 979,99 euros, marcant un impressionant increment del 18,78% al llarg de l'any.

 

Aquesta tendència alcista en el lloguer reflecteix un mercat en expansió i una demanda creixent, possiblement motivada per factors com la flexibilitat que ofereix el lloguer davant la compravenda i l'atractiu de Sant Andreu com a barri residencial. Creiem que aquest increment ha de ser interpretat com un indicador de la vitalitat econòmica del barri i la seva popularitat creixent entre aquells que busquen residència a Barcelona.

 

Aquestes dues anàlisis del mercat de compra i lloguer, deixen entreveure un escenari prometedor per a Sant Andreu en el terreny immobiliari, subratllant la seva resiliència i capacitat d'atracció en un context d'incertesa econòmica global.

 

Les dades exposades són un reflex de la dinàmica del nostre estimat barri i un indicador de la seva capacitat d'adaptació als canvis del mercat. La vigilància dels canvis en les tendències demogràfiques, les erràtiques polítiques públiques en matèria d'urbanisme i habitatge i l'estat general de l'economia, seran crucials per a anticipar-se amb èxit a les fluctuacions del mercat i planificar estratègies a llarg termini.

 

És essencial per als interessats en el mercat immobiliari de Sant Andreu considerar aquests factors i tendències a l´hora de prendre decisions. La consultoria especialitzada i l'anàlisi detallada seran eines indispensables per caminar amb peu ferm dins el mercat amb l'objectiu de comprar o llogar amb saviesa i bona informació.

 

Per això, és recomanable que doneu confiança a un API i ADMINISTRADOR DE FINQUES COL·LEGIAT per aprofitar les oportunitats que aquest mercat ofereix, ja que només els professionals col·legiats de proximitat i sensibilitat andreuenca segueixen de prop l'evolució del mercat, mantenint una comunicació clara i precisa amb els seus clients, els quals informen cada matí a primera hora de les últimes novetats legals i econòmiques que poden influir en la seva seguretat i rendibilitat immobiliària.

 

Des de la perspectiva legal, és imperatiu que els contractes de compravenda i lloguer reflecteixin adequadament les condicions del mercat, protegint els drets i interessos tant de compradors/llogaters com de venedors/arrendadors, i per això només un ADVOCAT IMMOBILIARI COL·LEGIAT, amb llarg recorregut i experiència professional, pot garantir-vos el compliment de la normativa vigent en matèria d'habitatge i transaccions immobiliàries, assegurant des del seu Codi Ètic transaccions transparents i justes.

 

En conclusió, Sant Andreu es presenta com una opció atractiva per a una àmplia gamma de possibles compradors-llogaters, mantenint la seva promesa de creixement i revitalització. Les dades de preu mitjà de venda/lloguer, superfície mitjana i preu per m2 que es presenten són indicadors clau que reforcen aquesta visió positiva del mercat.

 

En definitiva, Sant Andreu es presenta com una àrea prometedora per al desenvolupament immobiliari, amb un futur que, tot i els possibles desafiaments i  incerteses legals en matèria immobiliària que s’albiren per enguany, es mostra ple d'oportunitats per a aquells venedors/arrendadors disposats a investigar i actuar de manera informada i assessorada jurídicament.

 

I ara que ja sabeu com aconseguir l’Èxit i la Bona Sort immobiliària per aquest 2024, caminen junts?

Formulario de contacto

Sus datos serán tratados para dar respuesta a su solicitud, para más información y como ejercer sus derechos puede consultar nuestra política de privacidad Enviar